drugagimnloader

Treći planinarski izlet: učenici savladali trasu do Lisca

Uzbudljivo planinarenje nastavilo se u subotu, 27. aprila, dok su naši hrabri učenici krenuli na treći planinarski izlet. Ovaj put, destinacija je bila Lisac, a učenici su uspješno savladali trasu dugu 17 km.

Škola planinarstva ulazi u svoje završne faze, s još samo jednim izletom pred nama. Međutim, ljubav prema planinarenju neće nestati nakon što završimo srednju školu. Neki od učenika možda će nastaviti istraživati planinarske staze i uživati u ljepotama prirode i dugo nakon što diplomiraju.

Ovaj posljednji izlet pruža priliku za podjednako avanturu i refleksiju, dok se prisjećamo svih nevjerojatnih iskustava koja smo dijelili tijekom školskog planinarenja.

Dok završavamo ovu fazu školskog života, ostaje nam sjećanje na predivne pejzaže, izazove koje smo savladali i prijateljstva koja smo izgradili. A za neke od nas, ove planinarske staze postat će put kojim ćemo koračati i u budućnosti.

Planinarenje je ne samo fizička aktivnost, već i mentalna avantura koja nas oslobađa i povezuje s prirodom na poseban način.

Druge vijesti

Školski
KALENDAR
Saznajte o svim školskim aktivnostima u tekućoj školskoj godini

DETALJAN PREGLED

Informacije o školi

Mejdandžik 2
72000 Zenica, Bosna i Hercegovina

+387 32 465-037
drugagimnazija1@yahoo.com

Pon – Pet: 8:00 -19:00

Pon – Pet: 8:00 -19:00

Direktor: Sumedin Arnaut
Pomoćnik direktora: Abazović Lejla
Pedagog: Granić Alena
Sekretar: Karić Kimeta

Pratite nas

O školi